Hozzávalók:
lollo verde (fodros) saláta
néhány szelet sárgadinnye
zöldfűszeres kecskesajt
uborka
koktélparadicsom
fekete olajbogyó
méz
vaj
citromos olívaolaj
(fügés) balzsamecet
balzsamecet-szósz
só, frissen őrölt fekete bors
A sárgadinnyét hámoztam, magoztam, majd felkockáztam és kevés vajon, mézzel megpároltam. A salátát felaprítottam, az uborkát felkockáztam, a paradicsomokat félbe vágtam és picit megsóztam. Ezt megpermeteztem az olajjal és a balzsamecettel. Erre jött a kecskesajt, a még meleg dinnye, végül az olívabogyók. Megborsoztam és tálalás előtt megöntöztem balzsamecet-szósszal.
Végül a salátához passzoló zene...
Tisztelt Szerkesztő!
VálaszTörlésA színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.
Az együttműködését előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
Kovács Zsolt, Projektvezető
iNNOField Kft