Valószínűleg nem ez a klasszikus recept, mert hát a közép-amerikai klímában kinek jutna eszébe majonézt keverni bele - de nekünk így is ízlett...
Köszönöm, kedves P.H.!
Hozzávalók:
1 érett avokádó1/4 vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 ek. olívaolaj
2 ek. majonéz
1 ek. citromlé
só, bors, chili, friss petrezselyem
1.
Az avokádót félbe vágjuk, a magot kivesszük, majd a gyümölcshúst egy kanállal kivájjuk. Az aprított hagymával, fokhagymával és az olajjal turmixgépben pürésítjük.2.
Hozzáadjuk a fűszereket, a citromlevet, legvégén a majonézt. Lehűtve kínáljuk.Tippek és ötletek:
♥ Tálalhatjuk a héjába visszatöltve is, ebben az esetben nagyon vigyázzunk, amikor kivesszük a gyümölcshúst, hogy a héj ne sérüljön.♥ Vacsorára pirítóssal, előételként tortillachipsszel kínáljuk.
Nagy kedvencem! :) Guszta így a héjában tálalva, jó ötlet!
VálaszTörlésGondoltam, hogy szereted. :))
VálaszTörlés