Most ez a kedvenc pizzám. A füstölt sonka és gomba egyszerű harmóniáját a ropogós húsú articsóka varázsolja különlegességgé.
Hozzávalók:
1 adag pizzatészta
egy fél konzerv hámozott paradicsom
házi füstölt sonka
gomba
olajban eltett articsókaszív
nagy adag reszelt sajt
só, bors
A paradicsomot, ha darabos, összeturmixoljuk, sózzuk, borsozzuk, ezzel kenjük meg a pizzatésztánkat.
Hajszálvékonyra szelt füstölt sonkával, vékonyan felvágott gombával és articsókaszívekkel borítjuk, végül megszórjuk reszelt sajttal.
200 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük.
(Ez így önmagában is izgalmas vacsora, vadas zsemlegombóc marad egy másik napra…) :)
2013. november 13., szerda
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
-
Ha szinte üres a hűtő, ha nincs semmi ötlet vagy nincs túl nagy kedv az ebéd, illetve vacsorakészítéshez, ha váratlan vendégek esnek be, ha ...
-
Nálunk minden évben hal van karácsony vacsorára. Idén sem maradt el, háromféle is készült: rántott ponty, vajban sült cápaharcsa és lazac....
-
Évek óta őrizgetek egy hagyományt. Amikor szállingózni kezd az első hó, megünneplem a csodát egy tepsi citromos-narancsos süteménnyel. Mos...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése