a kép átmeneti illusztráció, amíg nem sikerül megfelelő fényviszonyoknál lefotózni a sütit |
Hozzávalók:
200 g jó minőségű narancsos ízesítésű étcsokoládé
150 g vaj
200 g cukor
20 g vaníliás cukor
3 tojás
150 g liszt
1 tk. sütőpor
csipet só
1/2 dl frissen főzött feketekávé
A csokoládét és a vajat vízgőz fölött felolvasztjuk, langyosra hűtjük.
A tojásokat a cukorral, a vaníliás cukorral és a sóval habosra keverjük, majd hozzáforgatjuk a kávét, a csokoládékrémet, végül a sütőporral elkevert lisztet.
180°C-ra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt megsütjük. Akkor van készen, ha a beleszúrt tű a széleknél már száraz marad, de középen még kissé krémes állagú a tészta.
További brownie receptek a blogon:
Málnás-fehércsokis brownie
Blondie, avagy fehércsokis brownie
Fekete szedres brownie
Hűűű, ez nagyon finom lehet! :o :)
VálaszTörlésKéne már egy találkozó, akkor személyesen is tesztelhetnéd! :)
VálaszTörlésBizony bizony! :) Lassan már gyógyul a gyerkőc is a báránypöttyökből, aztán már kiszabadulok a lakásból is végre... :) Mindenképp összehozzuk! Ha van valami ötleted, hogy mikor és hol, írj rám. :)
VálaszTörlésNálam is lehet... majd összedobunk egy kisebb gasztro-blogger talit... :)
VálaszTörlésNyamm-nyamm, ezt nagyon szeretném! :)
VálaszTörlésSzemi, Te is gyere!! :)
VálaszTörlés