2011. július 1., péntek

Játék, játék, játék!

Aki rendszeresen olvassa a blogjaimat, tudja, hogy egyrészt asztrológiáról írok - a Padparadsán, másrészt recepteket posztolok a Levinen. A játékba most mindkét blog olvasóit szeretném bevonni, így gondoltam egy merészet, és kombináltam a kettőt.
Azok között az olvasóim között, akik szép magyar szóval élve "lájkolják" a játék bejegyzéseit a Facebookon, és meg is osztják azt ismerőseikkel, asztrológiai süteményt sorsolok.
Hogy mi is az az asztrológiai sütemény?
12 csillagjegy szerint 12-féle süteményt alkotok. Ezek a csillagjegyek legjellemzőbb alapanyagaiból, fűszereiből, gyümölcseiből, hozzávalóiból kreálom meg. A bejegyzések egy-egy sütemény bemutatását tartalmazzák majd, és a nyertes a saját horoszkópjának megfelelő süteményt viheti majd haza. Olyasmit próbálok létrehozni, ami bírja a szállítást is, ha esetleg nem Pest környéki olvasóm nyeri azt.
A teljes recepteket a játék után ismerhetitek meg.
A játék ebben a hónapban, vagyis július 31-ig tart.

Kérek mindenkit, hogy vagy a Facebook oldalon lájkoljatok, vagy ha nem vagytok fent, és szeretnétek részt venni a játékban ide kommenteljetek, mert ha itt kattintotok a "Like" gombra, nem látok mindenkit név szerint! Köszönöm! 

3 megjegyzés:

  1. Ilyen játékon még nem vettem részt. Köszönöm a lehetőséget, már megyek is lájkolni :)

    VálaszTörlés
  2. Aminek köszönhetően találtam ide, nagyon érdekes a nyeremény! Tetszik a játék! :)

    VálaszTörlés
  3. Ami, örülök, hogy nálam próbálod ki először az ilyen játékot! :))

    Mesi, köszönöm, örülök, hogy részt veszel!

    VálaszTörlés