Variáció a szokásos húsvéti sonka-tojásra. Nem is igazán recept, csak egy ötlet.
Daráljuk meg a füstölt sonkát (2-3 szelet) és egy főtt tojást. Adjunk hozzá 2-3 evőkanál vajat, frissen őrölt fekete borsot, őrölt köményt, csipetnyi chilit, petrezselymet és kakukkfüvet. Én nem sóztam külön, mert a sonka elég sós volt. Végül keverjünk hozzá annyi majonézt, hogy jól kenhető legyen.
Kínálhatjuk sós kalácson is.
2013. március 31., vasárnap
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
-
Évek óta őrizgetek egy hagyományt. Amikor szállingózni kezd az első hó, megünneplem a csodát egy tepsi citromos-narancsos süteménnyel. Mos...
-
Kreatív blogger lettem! Nagyon köszönöm Szemirámisznak (akinek ugyebár van egy függőkertje, és ő maga a világ egyik csodája) és Duendének ...
-
Ezzel a recepttel csatlakozom Sedith 36. VKF "Világjáró fazék" kiírásához. Sokfelé jártam, sokfélét kóstoltam, de az első élmény...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése