Az első saláta rendkívül egyszerű: tojás és tartármártás.
Hozzávalók:
5 db tojás
só, bors
3 evőkanál házi majonéz
5 evőkanál tejföl
apróra vágott metélőhagyma
A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük. Meghámozzuk és felkarikázzuk őket.
A majonézt összekeverjük a tejföllel, sóval, borssal és metélőhagymával ízesítjük, majd a tojásra öntjük. Óvatosan összeforgatjuk és tálalásig hűtőben tartjuk.
2013. január 1., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
-
Ha szinte üres a hűtő, ha nincs semmi ötlet vagy nincs túl nagy kedv az ebéd, illetve vacsorakészítéshez, ha váratlan vendégek esnek be, ha ...
-
Évek óta őrizgetek egy hagyományt. Amikor szállingózni kezd az első hó, megünneplem a csodát egy tepsi citromos-narancsos süteménnyel. Mos...
-
Nálunk minden évben hal van karácsony vacsorára. Idén sem maradt el, háromféle is készült: rántott ponty, vajban sült cápaharcsa és lazac....
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése