Nem is recept, inkább csak egy ötlet.
Fűszersót készítünk (só, fekete bors, őrölt kömény, őrölt rozmaring, kurkuma, majoránna), ezzel fűszerezzük meg a megmosott, bőrös csirkecombokat, majd kiolajozott vagy kizsírozott tepsibe fektetjük őket. Felöntjük egy doboz sörrel, lefedjük alufóliával és puhára pároljuk a húst. Végezetül leöntjük a megmaradt folyadékot és pirosra-ropogósra pirítjuk.
Finom, enyhén komlós ízű húst kapunk.
2012. február 7., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
-
Évek óta őrizgetek egy hagyományt. Amikor szállingózni kezd az első hó, megünneplem a csodát egy tepsi citromos-narancsos süteménnyel. Mos...
-
Kreatív blogger lettem! Nagyon köszönöm Szemirámisznak (akinek ugyebár van egy függőkertje, és ő maga a világ egyik csodája) és Duendének ...
-
Ezzel a recepttel csatlakozom Sedith 36. VKF "Világjáró fazék" kiírásához. Sokfelé jártam, sokfélét kóstoltam, de az első élmény...
Nagyonnagyon guszta! :) Múltkor majdnem vettem egy tanyasi csirkét, csak a néni épp karácsony előtt kínálta és csurig volt a fagyasztóm... Np majd rákérdezek, hátha lesz neki most is valamikor.
VálaszTörlésKöszi! Anyukám is a fél várost beutazza, hogy jó csirkét vegyen...
VálaszTörlés