Hal vagy inkább tintahal formájú friss kenyérke volt az előétele a Halak menüsornak.
Hozzávalók 4 halacskához:
focaccia (pizza) tészta
paradicsomkarikák
kecskesajt-szeletek
fekete olajbogyó
Elkészítettem a tésztát (úgy 200 g lisztből) és négyfelé osztottam. Kissé hengeres alkatúra formáztam, majd a végét, mint a hal farkát megtekertem és bevagdostam. Egy-egy karika paradicsom, kecskesajt szelet és szem gyanánt olajbogyó-karika került rá. 200°C-on 15 perc alatt sül készre.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
-
Évek óta őrizgetek egy hagyományt. Amikor szállingózni kezd az első hó, megünneplem a csodát egy tepsi citromos-narancsos süteménnyel. Mos...
-
Ezzel a recepttel csatlakozom Sedith 36. VKF "Világjáró fazék" kiírásához. Sokfelé jártam, sokfélét kóstoltam, de az első élmény...
-
Dunede indiai rizspudingját "töltöttem újra". Szeretem a tejberizst, de egy kamaszkori tejberizs-baleset óta nemigen próbálkozt...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése